Fındıklı Ortaokulu
FINDIKLI MAH. SELANİK CAD. SAKARYA SÖĞÜTLÜ FINDIKLI ORTA OKULU BLOK NO 55 SÖĞÜTLÜ / SAKARYA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin gelişimine sağlanacak özgün katkılarla, çağın gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; -Sağlam, -Dürüst, -Hoşgörülü, -Karakterli, -Ahlaki değerlerle donanmış, -Kendisinin ve başkalarının hak ve düşüncelerine saygılı, -Kendine güvenen, -Yenilikçi ve kendini geliştiren, -Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, -Kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan bireyler yetiştirmektir.

Kalorifer-Kömür

İl merkezine 25km-İlçe merkezine 5 km